Termeni legali si conditii generale

Condiții de utilizare site web și termeni legali

Această pagină web are rolul de a vă informa termenii și condițiile care stau la baza utilizării siteului nostru web – versurionline.ro. Sunteți rugați să citiți acești termeni și condiții cu atenție, înainte de utilizarea oricărei părți sau conținut din siteul nostru.

Prin accesarea siteului web versurionline.ro sunteți mărginiți de termenii și condițiile prezente și afișate pe site. Refuzarea acceptării acestor Termeni și condiții conduce la refuzarea onorării oricărui tip de serviciu din partea versurionline.ro. Dacă primiți acordul nostru, puteți furniza și o copie ale termenilor și condițiilor. În cazul în care nu cereți acordul nostru sau dacă refuzăm să imprimați copii ale termenilor și condițiilor aflate pe site, se vor aplica pedepse conform sancțiunilor legale.

Continuarea navigării pe acest site implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare site (politica cookies, colectarea datelor, politica de confidențialitate și politica de utilizare), oferindu-ne acordul dumneavoastră referitor la acceptarea tuturor termenilor și condițiilor existente pe siteul nostru. Prin simpla navigare pe website considerăm că sunteți de acord cu termenii și condițiile furnizate de noi, așa cum este consemnat în această pagină și in alte pagini web similare de pe acest site.

Deținem și operăm acest site în calitate de pasionați de lecturi și orice informație de tip media, pe baza  termenilor și condițiilor existente pe acesst site. Mai jos se află câteva adrese web pe care le puteți accesa, cu rolul de documente, care oferă obligațiile noastre față de vizitatori și condițiile de utilizare a siteului atunci când ne referin la folosirea legală a acestui site web de către dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza termenii și condițiile oricând, fără înștiințarea vizitatorilor, a oricărui individ sau a dumneavoastră. Aveți obligația, în calitate de vizitator al siteului versurionline.ro, de a fi la curent și a verifica periodic termenii și condițiile afișate de noi în zona de subsol.

În cazul în care se află greșeli de formulare sau de exprimare sau informații în contradicție, vă rugăm să ne comunicați cât mai rapid. Nu suntem răspunzători pentru interpretarea greșită a materialelor de informare sau la confuziile cu privire la expresiile și termenii utilizați pe siteul acesta.

Dacă întâmpinați probleme sau dificultăți cu privire la întelegerea modului de aplicare a termenilor și condițiilor de utilizare a siteului nostru, vă rugăm să ne contactați (prin email sau telefonic) și vă vom asista fără probleme. Suntem bucuroși că putem fi alături de dumneavoastră!

Vă mulțumim pentru conformarea cu toți termenii și toate condițiile de utilizare ale acestui site web!